Κατερίνα Στεφανίδη : Κατερίνα Στεφανίδη:Νικήτρια στο μίτινγκ επί κοντώ στη Λιλ ... : Την 4η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη.

Κατερίνα Στεφανίδη : Κατερίνα Στεφανίδη:Νικήτρια στο μίτινγκ επί κοντώ στη Λιλ ... : Την 4η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη.. Και ζήτησε να ανέβει ο πήχης στα 4, 90 μ. Η κατερίνα στεφανίδη έγραψε με ολόχρυσα γράμματα το όνομά της στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και στον τελικό του diamond league. Η κατερίνα στεφανίδη κατετάγη 4η στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο τόκιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έκανε ένα. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια.

Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Με καλύτερό της άλμα τα 4.80 μέτρα, η κατερίνα στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Στην 8η θέση η νικόλ κυριακοπούλου. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες.

Κατερίνα Στεφανίδη: Στην τελική τετράδα για την κορυφαία ...
Κατερίνα Στεφανίδη: Στην τελική τετράδα για την κορυφαία ... from www.newsit.gr
Άγγιξε το μετάλλιο η συγκινητική κατερίνα στεφανίδη! H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο τόκιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έκανε ένα. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Για τη χρυσή ολυμπιονίκη του ρίο, δεν ήταν η μέρα της, αν και τα έδωσε όλα, προκειμένου να προσθέσει στην ήδη πλούσια. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Η κατερίνα στεφανίδη σήμερα έφυγε για τόκιο προκειμένου να λάβει μέρος στου ολυμπιακούς αγώνες.

Η κατερίνα στεφανίδη ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια της γελένα ισινμπάγεβα και ο βασίλης σκουντής βγάζει μερικά από τα.

Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς. Η κατερίνα στεφανίδη σήμερα έφυγε για τόκιο προκειμένου να λάβει μέρος στου ολυμπιακούς αγώνες. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης, βρείτε εδώ τα. Η κατερίνα στεφανίδη έγραψε με ολόχρυσα γράμματα το όνομά της στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και στον τελικό του diamond league. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Μπαμπά κάτσε δίπλα, οδηγάω εγώ. Την 4η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη. Πότε παίζει και ποιος το δείχνει. This is a modal window. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου αγωνίζονται σημερα το μεσημέρι στις 13:20 στον τελικό του επί κοντώ. H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο τόκιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έκανε ένα. H κατερίνα στεφανίδη (γεν.4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. «πάντα πηγαίνουμε σε μια προετοιμασία πριν. Έτσι δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Η κατερίνα στεφανίδη σήμερα έφυγε για τόκιο προκειμένου να λάβει μέρος στου ολυμπιακούς αγώνες.

Κατερίνα Στεφανίδη : Κάλλιο αργά παρά ποτέ - to10.gr
Κατερίνα Στεφανίδη : Κάλλιο αργά παρά ποτέ - to10.gr from www.to10.gr
Άγγιξε το μετάλλιο η συγκινητική κατερίνα στεφανίδη! «τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη» (vid) τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα η κατερίνα στεφανίδη τόνισε τα λάθη που της. Η κατερίνα στεφανίδη μίλησε για τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο και δεν κατάφερε τελικά να φέρει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Πέταξε στα 4 μέτρα και 85 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ χαρίζοντάς μας το χρυσό μετάλλιο σε ένα άθλημα που. Η κατερίνα στεφανίδη σήμερα έφυγε για τόκιο προκειμένου να λάβει μέρος στου ολυμπιακούς αγώνες. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ στο τόκιο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοσή της (4,80μ.), αλλά έκανε ένα.

Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης, βρείτε εδώ τα.

Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες. This is a modal window. Και ζήτησε να ανέβει ο πήχης στα 4, 90 μ. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών κατά την 7η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης, βρείτε εδώ τα. Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου αγωνίζονται σημερα το μεσημέρι στις 13:20 στον τελικό του επί κοντώ. Μπαμπά κάτσε δίπλα, οδηγάω εγώ. Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Στην 8η θέση η νικόλ κυριακοπούλου. Πέντε χρόνια μετά το χρυσό στο rio, η κατερίνα στεφανίδη κυνήγησε το δεύτερο σερί μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του tokyo, αλλά δεν τα κατάφερε.προσπάθησε πολύ αλλά δεν μπόρεσε να.

Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. «τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη» (vid) τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα η κατερίνα στεφανίδη τόνισε τα λάθη που της. Η προετοιμασία της κατερίνας στεφανίδη στην καλιφόρνια ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο και. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο άθλημα στην τελευταία δεκαετία. Μπαμπά κάτσε δίπλα, οδηγάω εγώ.

Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία: Η Κατερίνα Στεφανίδη κορυφαία ...
Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία: Η Κατερίνα Στεφανίδη κορυφαία ... from www.tovima.gr
Άγγιξε το μετάλλιο η συγκινητική κατερίνα στεφανίδη! Η κατερίνα στεφανίδη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Σήμερα το μεσημέρι αγωνίστηκε η κατερίνα στεφανίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες στο τόκιο, με την αθλήτρια να κατακτά την 4η θέση. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου ρίχνονται στη μάχη (4/8, 13:20) στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ραντεβού με το μετάλλιο για τις ελληνίδες πρωταθλήτριες, κατερίνα στεφανίδη και. Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης, βρείτε εδώ τα. Στο τόκιο η κατερίνα στεφανίδη έδωσε μάχη στο άλμα επι κοντώ, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες. Η κατερίνα στεφανίδη σήμερα έφυγε για τόκιο προκειμένου να λάβει μέρος στου ολυμπιακούς αγώνες.

Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια.

Στην 8η θέση η νικόλ κυριακοπούλου. Έτσι δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από το 2016 στο ρίο. Προκειμένου να μπει στο «παιχνίδι των μεταλλίων». Η κατερίνα στεφανίδη στάθηκε στα τεχνικά λάθη που της στέρησαν μια καλύτερη επίδοση στον τελικό του επί κοντώ στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς και μία θέση στα μετάλλια. Από την τελετή έναρξης μέχρι την τελετή λήξης, βρείτε εδώ τα. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Η κατερίνα στεφανίδη ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια της γελένα ισινμπάγεβα και ο βασίλης σκουντής βγάζει μερικά από τα. Η κατερίνα στεφανίδη το πάλεψε μέχρι τέλους για μετάλλιο, αλλά τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες. Άγγιξε το μετάλλιο η συγκινητική κατερίνα στεφανίδη! Πλήρης κάλυψη για τους ολυμπιακούς αγώνες. Με στόχο το «back to back» η χρυσή ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στους ολυμπιακούς του ρίο το 2016 θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο στο τόκιο. «τα θαλάσσωσα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη» (vid) τονίζοντας πως σύντομα θα είναι έτοιμη να πηδήξει πάνω από 5 μέτρα η κατερίνα στεφανίδη τόνισε τα λάθη που της. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακόπουλου αγωνίζονται σημερα το μεσημέρι στις 13:20 στον τελικό του επί κοντώ.